Zomerreis: Lago Maggiore 16 augustus tot 22 augustus 2017

De zomerreis, prima georganiseerd door de Vlaamse Actieve Senioren van Sint Niklaas, zal me lang bijblijven. Althans zolang mijn geheugen het toelaat!

Deze 7 daagse reis naar het Lago Maggiore en omstreken, was voor mezelf en mijn twee reisgenoten, een heel leuke ervaring. Actief, leerrijk op een bepaald moment attractief voor ons mannelijk gezelschap…dit alles in aangenaam “Waaslands” gezelschap. Drie “Stropkes” met duidelijk accent, vonden moeiteloos hun plaats in deze sympathieke groep.
Er werden contacten gelegd, ideeėn uitgewisseld, kortom het was een “grens” overschrijdende belevenis, althans voor ons Gentenaren. Ik moet bekennen dat senioren van het Waasland niet alleen actief zijn in woorden maar ook in daden. Onze vrolijke groep voelde zich thuis in het mooie Italiė, als vissen in het plaatselijk zwembad! Bea en Noėl organiseerden, blijkbaar naar goede gewoonte, een quiz…De Arteveldekes (wij dus) behaalden een glansrijke overwinning! We kwamen wel te laat op de Gulden Sporenslag, maar deze keer waren we bij de pinken.
Een mooie reis proficiat voor de organisatoren, mogelijks gingen er veel kopzorgen aan vooraf, wij hebben er in elk geval met volle teugen genoten!!!

M.De Kie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s