Fietstocht : 29/08/2017.

Een mooiere zomerse dag bestaat niet ! 30 à 31 °… zou het niet te warm zijn ?

Geen zorgen, tussen 14.00 u. en 14.30 u. zijn alle fietsers – ook die van de Scheldekant- op post. We verwelkomen heel wat nieuwelingen. Onder leiding van Roger Kluskens en Roger Blendeman vertrekken we. ’t Is warm maar een verkoelend briesje houdt het aangenaam.
Tussendoor houden we een drankstop. Eindelijk komt Scaldiana in zicht en daar is de echte stop. Maar eerst maakt Etienne nog eens kennis met de Rupelmondse zandgrond. Gelukkig geen gekwetsten …Na een deugddoend drankje willen  de fietsers van St.-Niklaas verder rijden maar daar steekt Annie een stokje voor. “ Ik heb mijn fiets vastgezet met mijn ketting maar het sleuteltje ligt op de keukentafel ! “ Gelukkig heeft John steeds wat alaam bij en kan hij de  ketting doorzagen. En maar trappen ! Wie vermoed er nu zo’n valse hellingen in het Waasland ? Zwetend bereiken we het eindpunt.

Een mooie fietstocht !

Bea

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s